Termeni si conditii

Acasa Termeni si conditii

Termeni si conditii

SC  EKON BUSINESS NETWORK SRL= Societatea Comerciala EKON BUSINESS NETWORK SRL, organizata in baza legii romane.

 1. General:

Conditiile prezentate mai jos sunt considerate ca acceptate prin utilizarea acestui site (vizitarea sau cumpararea produselor/serviciilor), de aceea va rugam sa le cititi cu atentie. Ne rezervam dreptul de a modifica aceste conditii, modificari ce vor deveni efective în momentul publicarii lor pe site.

Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.ekon.ro. Modificarea, copierea, transmiterea, reproducerea continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia sunt interzise.

In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Termeni si Conditii:

- Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de SC EKON BUSINESS NETWORK SRL prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea SC EKON BUSINESS NETWORK SRL de orice natura (electronic, telefonic, etc);

- SC EKON BUSINESS NETWORK SRL va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

- Clientul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau de a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

Acest site este adresat persoanelor fizice care au cel putin 18 ani si au domiciliul in Romania precum si persoanelor juridice. Simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe site). Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori/clienti si Societate.
 

2. Confidentialitate

Toate datele furnizate de Client sunt strict confidentiale si nu vor fi transmise la terte persoane. Nu incurajam mesajele de tip SPAM.

SC EKON BUSINESS NETWORK SRL colecteaza date cu caracter personal, in urmatoarele scopuri:

- validare si procesare comenzi;

- trimiterea de newslettere, noi oferte, promo?ii, mesaje publicitare ?i de marketing direct;

- contactarea in legatura cu detalii despre procesarea comenzilor.

Clientul are dreptul sa solicite stergerea/ modificarea datelor sale personale conform datelor de contact disponibile la acel moment.

Continutul si designul www.ekon.ro (incluzând, dar fara a se limita la: texte, imagini, logo-uri, butoane, elemente grafice, baze de date, orice alte date, scripturi, design web, programe etc.), precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai si sunt protejate de legislatia privind proprietatea industriala si intelectuala.

 Folosirea fara acordul scris explicit al SC EKON BUSINESS NETWORK SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste în conformitate cu legile în vigoare.

3. Frauda


Datele/informatiile colectate prin intermediul formularelor completate pe www.ekon.ro vor putea fi utilizate de catre EKON pentru întocmirea de statistici care vor putea fi folosite în vederea îmbunatatirii serviciilor oferite utilizatorilor, cu respectarea legilor în vigoare.

4. Contact

SC EKON BUSINESS NETWORK SRL publica pe site datele complete de identificare si contactare de catre client.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

- prin email la adresa: comenzi@ekon.ro - pentru informatii cu privire la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare etc…

- Prin telefon la numarul: +40729885943

SC EKON BUSINESS NETWORK SRL

Sediul: Strada Valiug, Nr 32, Sector 1, Bucuresti

RO23844475

J40/8042/2008

5. NEWSLETTER SI ALTE INFORMATII

Abonarea la newsletter esta gratuita. Pentru dezabonare este suficient sa ne trimiteti un mesaj in acest sens. Mesajul trebuie sa vina de pe adresa de mail pentru care doriti dezabonarea.

6. Garantii si calitate

Culorile produselor prezentate pot apare diferit pe monitorul dvs. (de ex. datorita tipului sau configurarii acestuia). Încercam sa va prezentam fiecare produs cât mai exact, totusi nu putem fi raspunzatori pentru eventualele diferente între culoarea reala a produsului si cea afisata pe monitorul dvs.  
 

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea EKON BUSINESS NETWORK SRL, acestea fiind cu titlu de prezentare

S.C. EKON BUSINESS NETWORK S.R.L. nu ofera nici un fel de garantie pentru produsele comercializate pe site-ul www.ekon.ro si nu va putea fi facut responsabil pentru orice pagube sau daune, de orice fel. La solicitarea clientului comanda acestuia poate fi însotita de certificatele de conformitate ale produselor comandate (in functie de tipul produsului), furnizate de catre producatorii produselor comercializate de catre www.ekon.ro.

Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA.

7. Procedura cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe: www.ekon.ro , este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

  • completarea datelor necesare pentru a plasa o comanda
  • efectuarea platii (la livrare ,cu op sau ramburs la primirea coletului). Costul final va contine pretul produsului (TVA inclus) + pretul livrarii
  • livrarea produselor va fi insotita de certifcatul de garantie (daca este cazul) + factura fiscala.

8. Returnarea produselor

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi. Daca totusi, din anumite motive, nu sunteti multumit de produsele comandate, le puteti returna iar  noi va vom returna contravaloarea acestora.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000.

Clientul se obliga sa notifice EKON BUSINESS NETWORK de intentia sa de a returna produsele achizitionate, doar in scris, pe adresa de mail: comenzi@ekon.ro in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor . Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, EKON BUSINESS NETWORK SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului.

!IMPORTANT Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara.
Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

9. Dispute si conflicte

Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre EKON BUSINESS NETWORK SRL Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile "Termeni si conditii".

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acesteia fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat intre cele doua parti. Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

Orice conflict aparut intre EKON BUSINESS NETWORK SRL si parteneri se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti

10. Feedback

Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul hainutemicute.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea SC EKON BUSINESS NETWORK SRL.

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de SPAM.

Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara.

www.ekon.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site

11. Responsabilitati privind site-ul si produsele. Declinarea responsabilitatii

SC EKON BUSINESS NETWORK SRL. nu îsi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, în ceea ce priveste preturi, descrieri, caracteristici, dimensiuni, simboluri, imagini, texte sau orice alt continut al site-ului www.ekon.ro. SC EKON BUSINESS NETWORK SRL. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este complet si corect. În eventualitatea în care pretul produsului sau oricare caracteristici sau detalii ale acestuia, au fost gresit introduse în bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat înca, SC EKON BUSINESS NETWORK SRL îsi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Clientul are dreptul sa renunte la comanda daca noile conditii îl nemultumesc si, daca, respectiva comanda nu a fost livrata. SC EKON BUSINESS NETWORK SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila în cazul în care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe www.ekon.ro sunt numai cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, culorilor, fara o notificare prealabila de catre producatori. SC EKON BUSINESS NETWORK SRL nu va putea fi facuta responsabila în cazul oricaror neconcordante sau lipsuri în ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

SC EKON BUSINESS NETWORK SRL nu poate fi facuta responsabila si nici nu garanteaza, în nici un fel, pentru functionarea site-ului, pentru informatiile si continutul site-ului, nici pentru materialele sau produsele de pe site.

SC EKON BUSINESS NETWORK SRL nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv SC EKON BUSINESS NETWORK SRL. îsi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda în cazul în care respectivul produs nu se mai aflaîn oferta curenta a importatorului sau a distribuitorului. Clientul va fi notificat în acest sens si îsi va primi înapoi banii încasati de SC EKON BUSINESS NETWORK SRL pentru respectiva comanda în cazul în care plata a fost facuta în avans.

Stocurile produselor de pe site nu se pot actualiza zilnic, de aceea SC EKON BUSINESS NETWORK SRL nu garanteaza existenta în stoc a produselor de pe site chiar daca acestea apar pe site ca fiind în stoc. Pentru confirmarea stocului veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant al firmei. Termenul de  livrare de 5 zile lucratoare este valabil pentru produsele aflate în stoc si în conditiile mentionate mai sus.

Valoarea maxima a obligatiilor SC EKON BUSINESS NETWORK SRL fata de orice client, în cazul nelivrarii, livrarii necorespunzatoare sau în orice alt caz, este valoarea sumelor încasate de SC EKON BUSINESS NETWORK SRL de la clientul respectiv.

SC EKON BUSINESS NETWORK SRL nu este responsabila si nu poate fi tinuta responsabila în nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema si/sau neajuns, directe sau indirecte, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciilor oferite si/sau produselor comercializate.

Toate promotiile afisate pe site-ul nostru se desfasoara în limita stocului disponibil al furnizorului. Aceste promotii pot fi întrerupte în orice moment, fara înstiintarea prealabila a clientului.